Woon aan de Weide

infoavond op 8 mei

infoavond op 8 mei

Dit is de nieuwe woonplek in Arnhem Schuytgraaf. Het project heeft de naam Woon aan de Weide en bestaat uit 8 tussenwoningen, 10 hoekwoningen en 2 twee-onder-een-kapwoningen. Woon aan de Weide biedt wonen in een groene omgeving, maar toch nabij diverse uitvalswegen en Arnhemse gezelligheid. Bij de ontwikkeling wordt rekening gehouden met aanwezige bomen, paden en sloten en worden deze zoveel mogelijk in de ontwikkeling meegenomen. Koopsomindicatie vanaf euro 285.000,- v.o.n. Voor de zomer in verkoop!

Uitnodiging

Graag nodigen wij u uit voor een informatiebijeenkomst op woensdag 8 mei aanstaande. Tijdens deze informatiebijeenkomst geven we een toelichting op het ontwerp en uitleg over het verkoopproces. Daarnaast kunt u met al uw wensen over wonen in Woon aan de Weide in Arnhem bij ons terecht.

Welkom!

We zien u graag op woensdag 8 mei aanstaande bij het informatiecentrum Schuytgraaf aan de Pallas Atheneplein 2 in Arnhem. U bent van harte welkom vanaf 19.00 uur. Het duurt tot 20.00 uur en is een vrije inloop.

Meer informatie is te vinden op de projectwebsite woonaandeweide.nl

Deel deze pagina: