• Hotspots Arrow
  • Reistijd Arrow

Hotspots
Arrow

Reistijd
Arrow

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand

Schuytgraaf, een wijk met een eigen karakter in Arnhem

Het veld Buurt aan de Weide, waar dit project onderdeel van is, verrijkt het woningaanbod in Schuytgraaf op geheel eigen wijze. De ruimtelijke opzet en gevarieerde woningbouw geeft de wijk haar eigen karakter. Landelijk gelegen tussen de prachtige weiden met knotwilgen en grazende koeien en schapen. De talrijke groene zones met speelplekken voor kinderen dragen bij aan een vriendelijke leefomgeving met een menselijke maat.

Het ideale vertrekpunt in Arnhem
Tussen natuur en voorzieningen, landelijkheid en bereikbaarheid is het in Schuytgraaf bijzonder prettig wonen. Met de uitvalswegen A50, A325 en A12 op een paar minuten rijden, winkelcentrum en station Schuytgraaf om de hoek, de binnenstad van Arnhem en de recreatiegebieden Park Lingezegen, de Rijkerswoerdseplassen en Park De Steenen Kamer op fietsafstand vind je een omgeving waar wonen, werken en genieten uitstekend samengaan.

Een gastvrije, duurzame omgeving
De wijk is trendsetter op het gebied van schone energie. Met het milieuvriendelijke stadswarmtenet van Nuon, de fietspaden en de typisch Arnhemse elektrische trolleybus, draagt ze bij aan een duurzame omgeving. Kinderopvang, basisscholen, middelbaar onderwijs, diverse sportverenigingen, openbaar vervoer, huisarts of ziekenhuis: alle benodigde eigentijdse voorzieningen zijn direct binnen handbereik. Voor een avondje uit of een middagje winkelen hoef je het ook niet ver van huis te zoeken: de binnenstad van Arnhem bevindt zich op slecht één treinhalte vanaf het nieuwe NS-station Arnhem-Zuid.

Deel deze pagina: